Naam werkgroep:

Kerkelijk Bureau (Ledenadministratie) Protestantse Gemeente Purmerend

 

Omschrijving / werkzaamheden van de werkgroep:

Bijhouden van de ledenadministratie van de PGP door gegevens over verhuizing, geboorte, overlijden, huwelijk, doop etc. te verwerken in de landelijke ledenregistratie (LRP) en daaruit gegevens te verstrekken (zoals lijsten en etiketten) aan ambtsdragers en werkgroepen

 

Functienaam vacature:

2 Medewerk(st)ers Kerkelijk Bureau

 

Omschrijving / werkzaamheden van de vacature:

Het Kerkelijk Bureau houdt op de eerste en de derde donderdagavond van de maand  één uur zitting in de Taborkerk. Mutaties die mondeling, schriftelijk of digitaal zijn binnen gekomen worden in het LRP-systeem verwerkt. Uit dit systeem worden gegevens geselecteerd en gerapporteerd in de vorm van lijsten, etiketten of bestanden. De online-werkzaamheden kunnen ook thuis door de medewerk(st)ers worden uitgevoerd. Maandelijks is er een paar uur extra werk ten behoeve van de rapportage aan de wijkteams.

 

Wat moet je leuk vinden om te doen?

Nauwkeurigheid en computergebruik. Online gegevens verwerken in het LRP-systeem lijkt wel iets op Internetbankieren, maar dan met veel meer gegevens en mogelijkheden. Voor het vertalen van vragen vanuit wijkteams en werkgroepen naar selecties en rapporten uit het LRP-systeem is nauwkeurigheid en kennis van het programma MS-Excel een vereiste.

 

Hoeveel uren per week kost mij dit gemiddeld?

Bij toerbeurt 1 - 2 uur op donderdagavond, eenmaal per maand een halve ochtend en zo nodig online werkzaamheden thuis (met eigen PC en Internet aansluiting).

 

Wie is de contactpersoon voor deze vacature?

Joke van der Knokke,