...een open huis voor iedereen

Kalender

Vorige maand Januari 2021 Volgende maand
Z M D W D V Z
week 53 1 2
week 1 3 4 5 6 7 8 9
week 2 10 11 12 13 14 15 16
week 3 17 18 19 20 21 22 23
week 4 24 25 26 27 28 29 30
week 5 31

Binnenkort

Geen evenementen

Speciaal nieuws

Beste gemeenteleden,

Na de toespraak van de premier van maandag jl. heeft het kernbestuur intensief gesproken over de vieringen voor de komende weken.

Het is de bedoeling dat er zo min mogelijk contacten zijn en er zo weinig mogelijk verplaatsingen gemaakt worden.

Vanuit de Grondwet is het mogelijk om religieuze bijeenkomsten te houden. 

De Protestantse Kerk Nederland heeft echter geadviseerd om, zoals in het voorjaar, online vieringen te houden. Voor de kerstviering zou een uitzondering gemaakt mogen worden voor max. 30 personen. Wij hebben besloten één lijn aan te houden. Met ingang van zondag 20 december t/m zondag 17 januari worden uitsluitend online vieringen gehouden.

Dit geldt helaas ook voor de vieringen op 24 en 25 decemberen dat zal voor velen een teleurstelling zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang, we gaan daar enthousiast mee verder. Het beloven fijne vieringen te worden! Ook al kunnen we het niet live zeggen: wij wensen elkaar gezegende kerstdagen.

Namens het kernbestuur

Peter Hartog, voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

liturgie2019 10 27

Het is op 27 oktober de zondag van de Farizeeër en de tollenaar en we lezen dan uit het evangelie van Lucas de verzen 9 t/m 14 uit het 18de hoofdstuk. Jezus vertelt daar in een gelijkenis dat beiden naar de tempel gaan om te bidden. Ook wij gaan op zondag naar de kerk om te bidden...en te zingen. Vandaag zelfs om de maaltijd van de Heer te vieren. We bidden dan een tafelgebed, ofwel een eucharistisch gebed, een dankzegging. Alle reden om ons de vraag te stellen hóe we dan bidden en wanneer en waartoe. Dat is dan ook het thema van deze viering. Pastoor Jan de Jager

Laatste nieuws

  • Coronavirus

    Beste gemeenteleden, Na de toespraak van de premier van maandag jl. heeft het kernbestuur...

    Lees meer...

Inloggen

Zoeken