Protestantse Gemeente Purmerend

Een open huis voor iedereen...

Coronavirus

Het Kernbestuur van de PGP heeft n.a.v. de aanbevelingen van de PKN de volgende besluiten genomen: m.i.v. 4 juli 2021 en met in achtneming van de 1,5 m regel

- kunnen er 70 tot max. 100 kerkgangers worden toegelaten, afhankelijk van de samenstelling.
- mogen we als gemeente weer zingen, mits er goed geventileerd wordt.
- mag de autodienst weer opgestart worden mits een mondkapje in de auto gedragen wordt.
- mag er na de viering zittend koffiegedronken worden, liefst buiten en anders in de kleine of de grote kerkzaal, maar NIET in de hal.
- kan er, met enige restricties en volgens voorgeschreven regels, weer avondmaal gevierd worden. De eerste keer zal dat zijn op 8 augustus a.s.

Naast deze versoepelingen blijven de volgende voorschriften van kracht:

- altijd 1,5 m afstand houden.
- de garderobe blijft nog gesloten, dus de jas meenemen in de kerkzaal. - collecteren met collectezakken is nog niet van toepassing. Kerkgangers kunnen hun geld deponeren in de doos bij de uitgang of digitaal overmaken.
- tijdens het verplaatsen bij binnenkomst en vertrek moet een mondkapje gedragen worden.
- registratie en triage voor de kerkdienst blijft verplicht.

Aanmelden voor het bijwonen van vieringen

Om aanwezig te kunnen zijn bij een viering, moet u zich vooraf aanmelden en wordt er gevraagd of u corona gerelateerde klachten heeft.
We vragen dit ook aan u bij de ingang van de Taborkerk. Uw gegevens worden genoteerd en blijven één maand bewaard.
U kunt zich aanmelden via de website, e-mail of per telefoon.
Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk tot vrijdag 20 uur.
Per telefoon: 06 23 73 54 64 Marian van Ettekoven; dit kan op donderdag tussen 20 en 22 uur en vrijdag tussen 18 en 20 uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.