Het Kernbestuur van de PGP heeft besloten om het advies van de PKN, om het aantal kerkgangers te verhogen, op te volgen, Met ingang van zondag 13 juni wordt het aantal kerkgangers in de Taborkerk daarom verhoogd naar 60 personen (exclusief medewerkers). Alle basisregels moeten uiteraard in acht genomen worden en het reserveringssysteem wordt toegepast. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om na de viering koffie te drinken. U bent van harte uitgenodigd om u aan te melden voor de zondagse vieringen in de Taborkerk en zo elkaar te ontmoeten. Actuele Informatie over het reserveren vindt u wekelijks in de Nieuwsbrief.

Aanmelden voor het bijwonen van vieringen

Om aanwezig te kunnen zijn bij een viering, moet u zich vooraf aanmelden en wordt er gevraagd of u corona gerelateerde klachten heeft.

We vragen dit ook aan u bij de ingang van de Taborkerk. Uw gegevens worden genoteerd en blijven één maand bewaard.

U kunt zich aanmelden via de website, e-mail of per telefoon.

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk tot vrijdag 20 uur.

Per telefoon: 06 23 73 54 64 Marian van Ettekoven; dit kan op donderdag tussen 20 en 22 uur en vrijdag tussen 18 en 20 uur.